FRITIDSKLUBBEN


Fritidscentret Højvang er Lokalområdets og dermed også din klub. Den hører til i en gammel ombygget gård med dejlige indendørs arealer, der giver mulighed for mange forskellige aktiviteter.

Udendørs arealerne oser af aktivitetsmuligheder: Byggelegepladsen med et godt fællesskab omkring vores heste, kaniner og andre smådyr, bålplads, skateramper, multibane.

Højvang er stedet, som du kan benytte – efter dit behov – til aktiviteter og samvær med andre børn/unge. Der er altid voksne, som kan hjælpe med dig med stort som småt, så du kan trives bedst muligt.

Eftermiddagen danner Højvang ramme for fritidsklubbens 10 – 14 årige medlemmer og en gruppe børn og unge med funktionsnedsættelser.

Om aftenen “omdannes” Højvang til ungdomsklub for de 14 – 18 årige medlemmer, som bruger klubben til at mødes med andre unge omkring boldspil i salen, en omgang i vores eSport, en tur i vores motionscenter, et besøg i vores fritidsjobcafé, en tur i svømmehallen og ikke mindst er der altid mange der “hænger ud” i vores dejlige Cafe’.

Du kan også følge vores ugentlige aktivitetstilbud på:

www.fc-højvang.dk
Instagram
Facebook
YouTube

Vi er også på Snapchat. Tilføj os på fchoejvang