FRITIDSJOBKURSUS PÅ FOODCOLLEGE

Torsdag d. 5.december kl. 18.00-21.00

En af TECHCOLLEGEs dygtige mestre kommer ind og fortæller, hvad de lægger vægt på, når de rekrutterer ungarbejdere og læser ansøgninger.

Herefter er der 4 kurser, som de unge skal vælge en af:

Ungarbejder til bagerbutik
Du lærer om god kundeservice med et smil og om vigtigheden af at være præsentabel, hjælpsom og skabe en god stemning i butikken, så kunderne får en god købsoplevelse og kommer igen.
Du lærer om de forskellige brødtyper og om skæring af brød og rengøring af maskiner og om at holde butikken pæn, ren og indbydende.

Café tjener / serveringsmedarbejder
Du lærer om servicering af gæster med et smil på læben og om vigtigheden af at skabe gode gæsteoplevelser og være præsentabel og serviceminded.
Du lærer om opdækning og afrydning af borde og om at holde hovedet koldt i pressede situationer. Du lærer også at lave kaffe på en baristamaskine.

Køkkenhjælper / opvasker
Du lærer om god køkkenhygiejne og om egenkontrol og om at klargøre og opbevare råvarer. Du lærer at betjene en industriopvaskemaskine og opvaske gryder og maskiner. Du lærer om de høje standarder der er for rengøring af et køkken, så gæster ikke bliver syge af maden.
Du lærer at tilberede og anrette 1-2 af de almindeligst forekommende cafe-retter.
Du lærer om vigtigheden af at have gode ben og hurtige sko

Ungarbejder til supermarked – delikatesse/ bager/slagter
Du hører om de mange forskellige opgaver, der er i en delikatesseafdeling og hører om de basale krav til hygiejne, opfyldning, oprydning og rengøring.
Du lærer om vigtigheden af at være positiv og serviceminded, så både kolleger og kunder oplever butikken som et rart sted at være.

Efter kurset modtager de unge et kursusbevis fra TECHCOLLEGE.

Har du lyst til at deltage så kontakt Kurt Jensen og bliv tilmeldt på Cafeen.