CIRKUS


Er der en akrobat, cirkusklovn eller jonglør gemt i dig – eller har du bare lyst til at lære at køre på ethjulet cykel, er denne aktivitet noget for dig
Hver mandag og onsdag i salen kan du komme og øve dig i cirkusaktiviteter. Her er rigtig god stemning. Peter, Mikkel og Emilie vil på skift undervise dig i blandt andet akrobatik, trapez, stof, et-hjulet cykel og jonglering. Aktiviteten er for alle.

Hver sommer tager vi på cirkuskoloni i et rigtigt cirkus. Det sker altid i den første uge i skolernes sommerferie. Det foregår på Cirkusfabrikken i Seldeligger meget tæt på øen Fur i Salling ved Limfjorden. Turen er for medlemmer i både fritidsklubben og ungdomsklubben.

Vi bor i telte ved siden af Cirkusfabrikken. Der er workshops, hvor man kan prøve forskellige cirkusaktiviteter. Herefter vælges der en aktivitet, som der optrædes med den sidste dag i en stor forestilling.

Om aftenen er der frit program. Du kan bla. møde nye venner, gense dem fra sidste år, være med til stjerne for en aften, der er bål, diskotek, snobrød, masser af god stemning og meget meget mere.

Den sidste dag optræder du i en rigtig cirkusforestilling, som din familie kommer og ser.

Se vores YouTube kanal for at se vores videoer om cirkus kolonien.